Vranjanke među popularnijim učesnicima takmičenja Srbija u ritmu Evrope

Tim iz Vranja, koji učestvuje na velikom muzičkom takmičenju "Srbija u ritmu Evrope", uspešno je završio tehničke probe, saopšteno je iz PR službe vranjskog tima.

Mlade predstavnice grada Vranja nastupiće u devetočlanom sastavu, uz pesmu kojom se Turska 2009. godine nadmetala na Eurosongu.

- Vranjanke su svojim vokalno-scenskim umećem ostavile snažan utisak na publiku u Vrnjačkoj Banji, koja je domaćin ovogodišnjeg takmičenja.

Pohvale Vranjankama stigle su i od ostalih učesnika ove muzičke manifestacije.

Prema plasmanu glasanja Vranje za sada zauzima visoku poziciju - navodi se.

Iz tima "Vranje u ritmu Evrope" kažu da Vranjanke imaju veliku šansu da pobede ukoliko im građani Vranja glasanjem pruže podršku i u ovim poslednjim satima pred završetak takmičenja.

Slanjem SMS poruke pesma (razmak) 08 na 1557 podržavate talente i mladost našeg grada - u glas kažu Mila Nikolić, Emilija Mišić, Sofija Stanković - volkalni solisti, kao i Teodora Bogdanović, Jovana Jovanović, Aleksandra Đorđević, Marija Sotirović, Jana Stošić i Irina Irić, iz plesne grupe.

Nastup naših devojaka i takmičenje "Srbija u ritmu Evrope" možete pratiti u direktnom prenosu u subotu od 12 časova na TV Prva.

Najnovije vesti