Vranjanci pregaženi na svom terenu: Dinamo - GFK Jagodina 1:4

Fudbaleri FK Dinamo Vranje razočarali su u utakmici protiv Jagodine na svom terenu izgubivši sa ubedljivih 1:4 (0.2), u utakmici 10. kola Srpske lige Istok.

U trenutku kada su se mnogi Vranjanci nadali da za Dinamo dolaze bolji dani i da će se klub polako izvlačiti sa dna tabele, usledio je bolan poraz od starog rivala iz Jagodine, ekipe koja je kao i Dinamo prošle sezone ispala iz Prve lige Srbije.

Dinamo je posle ovog poraza dvanaesti (od šesnaest timova) na tabeli sa 7 bodova (osvojio je u ovom prvenstvu još sedam ali su mu oduzeti zbog kazne), a Jagodina je šesta sa 16.

U narednom kolu Vrnajanci će imati teško gostovanje protiv Rembasa u Resavici, ekipe koja se sa istim brojem bodova nalazi na mestu niže od Dinama na tabeli.

Rembas je u subotu poražen na gostovanju protiv Dubočice u Leskovcu sa 2:0.

Većina utakmica 10. kola Srpske lige Istok odigraće se u nedelju.

Pčinja u nedelju dočekuje Paraćince

U istoj ligi Pčinja iz Trgovišta u 10. kolu dočekaće u nedelju trenutno devetoplasirano Jedinstvo iz Paraćina. Pčinja još uvek nema pobedu u ovogodišnjoj sezoni i nalazi se na pretposlednjem petnaestom mestu tabele sa 4 boda. Paraćinci su sedmi sa 14 bodova. U prošlom kolu Pčinja je doživela debakl na gostovanju Timočaninu u Knjaževcu (5:1), a izgubilo je i Jedinstvo, i to na svom terenu od kruševačkog Trajala, lidera na tabeli. Ako se pogleda prethodna sezona, Pčinja je u oba meča sa Jedinstvom trijumfovala identičnim rezultatom (2:1) i osvojila maksimalnih šest bodova, no ove godine ekipa iz Trgovišta ne liči na tim koji je lane osvojio najviše bodova u prolećnom delu lige. Meč u nedelju u Trgovištu počeće u 14.30 časova.

Najnovije vesti