Vranjanci poklekli bez tri igrača: Novi Pazar - KMF Vranje 6:5 (4:2)

Klub malog fudbala Novi Pazar pobedio je u ponedeljak uveče kao domaćin ekipu KMF Vranje sa 6:5 (4:2), u utakmici 4. kola Prve futsal lige Srbije.

Trostruki strelac za Pazarce bio je Faris Međedović, u 4, 9. i 26. minutu, a ostala tri gola za domaćina dali su Elvedin Sadović u 6, Milan Mutavdžić u 14. i Rijald Sulejmanović u 29. minutu.

Kod Vranjanaca Predrag Nikolić je pogađao u 2. i 24. minutu, Davor Tasić u 13, Dejan Krstić u 31. i iIlija Ristić u 36. minutu susreta.

- Zaslužena pobeda domaćina.

Za nešto više osim časnog poraza nije bilo snage, bez tri igrača u rotaciji i svežine jednostavno ova ekipa ne liči na sebe.

Tokom cele utakmice je domaćin vodio, a mi stizali rezultat.

Ostaje nam da se spremimo dobro za utakmicu sezone protiv Srpske koju moramo dobiti.

Zato pozivamo publiku još sada da dođu u nedelju u 19 časova u Sportsku halu u Vranju i pomognu nam da dođemo do tri veoma važna boda.

Ekipa i dalje pokazuje da ima potencijal da ove godine biude visoko kotirana - poručili su iz uprave kluba posle utakmice u Novom Pazaru.

Posle nekompletnog 4. kola KMF Vranje je deveti na tabeli sa tri boda.

Vranjanci će u sledećem meču Prve futsal lige dočekati petoplasiranu Srpsku, koja je u ovom kolu kao domačin deklasirala Smederevo sa 7:1.

Bujanovčani lideri Druge futsal lige

Bujanovački KMF Zufo u ponedeljak uveče je slavio kao domaćin protiv Deus Fudbala iz Sremske Mitrovice sa 10:3 (poluvreme 5:2), u utakmici 4. kola Druge futsal lige Srbije.

Najefikasniji i najbolji igrač utakmice ponovo je bio Igor Stefanović sa četiri gola.

Bujanovčani imaju maksimalnih 12 bodova i prvi su na tabeli ispred kragujevačkog Ekonomca-2 koji ima 10 bodova, te Sopota i lazarevačke Kolubare sa po 9.

U sledećem 5. kolu Bujanovčani, koji na početku sezone ističu najozbiljniju kandidaturu za plasman u Prvu futsal ligu, gostovaće petoplasiranoj ekipi SAS-a u Zrenjaninu, koja je u ovom kolu poražena na gostovanju od Kolubare sa 6:4.

Najnovije vesti