Vranjanci efikasni u Blacu: Jastrebac - Nebeski anđeli 1:5

Nebeski anđeli iz Vranja u nedelju su kao gosti u Blacu pobedili domaćeg Jastrepca sa 1:5 (1:1), u utakmici 31. kola fudbalske Zone Jug.

Posle nove prvenstvene pobede vranjski tim sve je bliži opstanku u ligi.

U Blacu su rano poveli (11. minut) preko Milana Ristića, ali je domaćin do kraja poluvremena uspeo da poravna golom Srećka Durmića u 42. minutu.

Nebeski anđeli su bili mnogo efikasniji u drugom delu igre kada su postigli još četiri gola, a domaćin nijedan.

U listu strelaca upisali su se Nikola Stojanović u 46. minutu, Petar Petrović u 74, te rezervisti Marko Stevanović u 79. i Veljko Ranković u 83. minutu.

Trener Nebeskih anđela Branimir Stošić rekao je posle utakmice za Vranje News da je posle ranog vođstva njegovog tima, usledio period nervozne i nestrpljive igre.

"To je dovelo do velikog broja promašenih prilika i izjednačujućeg gola protivnika.

U drugom poluvremenu je ipak sve došlo na svoje mesto, iskoristili smo prilike za gol i ostvarili važnu pobedu", rekao je Stošić za naš portal.

Podsećanja radi, dan ranije Dinamo Jug iz Vranja, lider na tabeli Zone Jug, odigrao je nerešeno 3:3 sa Slogom u Leskovcu i u preostala tri kola potrebna su mu još dva boda da bi osigurao prvo mesto i ulazak u Srpsku ligu Istok.

Hanska Morava je na svom terenu odigrala 1:1 sa ekipom Gracka, a Mineralac kao domaćin u Vranjskoj Banji slavio sa 3:1 protiv Jedinstva iz Gornjeg Stopanja.

Dinamo Jug je prvi na tabeli sa 73 boda, osam više od Jedinstva iz Bošnjaca.

Morava je sedma sa 58, Mineralac osmi sa 51, a Nebeski anđeli deveti sa 50 bodova.

Iz lige u kojoj igra čak 18 timova na kraju prvenstva ispašće čak osam, zbog reorganizacije.

U 32. kolu Dinamo Jug će u Vranju odigrati derbi protiv trećeplasiranog OFK Topličanina (Vranjanci pobedom mogu da osiguraju titulu) SFK Morava će gostovati OFK Kosanici, Mineralac Pustoj reci, dok će Nebeski anđeli dočekati Gračanicu.

Najnovije vesti

Zvezdin karavan pre par godina u Vranju. Foto ilustracija Vranje news Zvezdin karavan u utorak u Vranju »

Crvena zvezda je srpski fudbalski klub iz Beograda, deo je Sportskog društva Crvena zvezda. Najtrofejniji je domaći klub...