Vranjance čeka Ivanjica u kupu, pre toga dva prvenstvena meča

Klub malog fudbala (KMF) Vranje igraće sa prvoligašem Ivanjicom u četvrtfinalu Kupa Srbije u futsalu, odlučeno je žrebom u Fudbalskom savezu Srbije.

Ivanjčani su poslednjeplasirani u ligi u kojoj su Vranjanci lideri prvenstva, tako da je vranjski klub favorit u predstojećem duelu koji će se odigrati u Ivanjici.

Ipak, potreban je oprez jer je domaćin u poslednjem prvenstvenom meču sa Vranjancima u Ivanjici izvukao 3:3 (u prvom delu prvenstva KMF Vranje je kao domaćin slavio sa 5:1).

Podsećanja radi, Vranjanci su u osmini finala kupa deklasirali Hram u Beogradu sa 0:8.

Ostali parovi četvrtfinala kupa su Vinter sport (Niš) – Fon Banjica (Beograd), Tisa (Novi Bečej) – Loznica Grad 2018 i Kalča (Niš) – Novi Pazar.

Sve utakmice četvrtfinala Kupa Srbije odigraće se u sredu 13. marta.

Vranjanci pre toga imaju prvenstvene obaveze - odigraće dva prvenstvena kola.

U nedelju 3. marta u derbiju u Vranju dočekaće u Sportskoj hali u Vranju trećeplasirani tim najelitnijeg futsal takmičenja - niški Winter sport.

Potom će u petak 8. marta igrati sa petoplasiranom FON Banjicom u Beogradu.

Vranjanci su lideri Prve futsal lige sa 30 bodova, Loznica Grad 2018, koja je u petak pobedila SAS u Zrenjaninu 0:2 sada je na bod od Vranjanaca (uz odigranu utakmicu više), a naredni rival vranjskog tima Winter sport na trećem mestu ima 23 boda.

Najnovije vesti