Vranjanac Branislav Stojković Kiza poslanički kandidat na listi Borisa Tadića

Branislav Stojković Kiza, član Upravnog odbora i jedan od osnivača Udruženja građana Borino i evropsko Vranje (BEV), poslanički je kandidat na listi Boris Tadić - Ajmo ljudi za predstojeće parlamentarne izbore koji će biti održani 3. aprila.

On je kandidovan kao 19. na listi.

Iz BEV-a su u utorak obavestili javnost da će, u savezu sa Ujedinjenim pokretom zelenih Srbije, biti u predizbornoj koaliciji pod imenom Boris Tadić - Ajmo ljudi.

"Izražavamo nadu u pozitivan izborni rezultat, čime će nama kao udruženju, našem gradu, samim tim svim našim sugrađanima biti obezbeđena poslanička funkcija.

To direktno doprineti da se o potrebama i izazovima sa kojima smo kao grad suočeni čuje i o istima raspravlja u jednoj od najvažnijih institucija i instanci u zemlji, u Narodnoj skupštini Srbije.

Budite uvereni u navedeno", navode iz BEV-a.

Listu čiji je nosilac bivši predsednik Srbije Boris Tadić Republička izborna komisija (RIK) proglasila je kao četrnaestu za predstojeće parlamentarne izbore u Srbiji.

Najnovije vesti

Foto promo Dve biciklijade za vikend u Vranju »

Ovom sportskom događaju prethodiće Mini biciklijada, koja je namenjena najmlađima i biće održana u subotu 20. jula.Start...