Vodovod Vranje: Računi za vodu ubuduće uvećani za 42 dinara po kubiku

Iz vranjskog Vodovoda saopšteno je da je još na Skupštini grada Vranja u junu doneta Odluka o uvođenju nove uslugeprečišćavanje otpadnih voda - koja donosi poskupljenje usluga ovog javnog preduzeća.

"Na računu za vodu Vranjanci će od sada imati još jednu tarifu, tako da će računi biti veći za 42,12 dinara sa PDV-om.

To otprilike znači da će ubuduće neko ko troši recimo 15 kubika vode imati veći račun za više od 600 dinara.

U tom slučaju izdatak za vodu bi za takvo domaćinstvo bio veći za oko 7.200 dinara ili šezdesetak evra na godišnjem nivou.

Reč je o tarifi koja će se odnositi na održavanje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Vranju.

Ova tarifa nalaziće se na računima za vodu kod onih korisnika koji koriste usluge vodovoda i kanalizacije, a obračunavaće se tako što će se usaglašavati sa potrošnjom vode", navodi se u saopštenju Vodovoda.

Komentari

Kubik gasa oko 40-ak dinara a voda Kubik 60-ak+42ovih =cela 100-tka zemljo Srbijo gas iz Rusije a voda prirodno bogatstvo SNS vlast razmisli malo o tome dabomE pod hitno u skupstine da se raspravlja kao prva tačka dnevnog reda na vladi naravno a ti naivni narode plaćaju na ete za sve i svašta imao si se roditi rašta

То значи да ће рачуни за воду бити већи од 2 000 дин.Јад и беда за пензионере који примају око 20 000 дин.Тако је кад живишвпоштено и социјализму. .Радиш за државу атријаше који ти соле памет а сада њихова деца да је добро да тако треба. Нису им улаћивали или су мало уплаћивали. за пезиони фонд.Тако да је добар и поштен радник бити једнако . магарац.Према потрошњи воде и рачуну мислим да смо најскупљи у Србији..

Bagro lopovska

Najnovije vesti