Vodovod i Komrad u subotu dezinfikuju ulice i javne površine

Javna komualna preduzeća Komrad i Vodovod u Vranju najavili su da će, posle kraće pauze, u subotu biti nastavljena akcija dezinfekcije javnih površina i ulica.

- Dezinfekcija će, kao i ranije, biti sprovedena raspršivanjem aero soli i natrijum hipohlorita - navode iz ovih preduzeća.

Kako je najavljeno, akcija će biti organizovana u popodnevnim i večernjim satima.

Osim javnih površina i ulica u Vranju ova dva preduzeća dezinfikovala su tokom vanrednog stanja i Vranjsku Banju, kao i vranjska sela.

Prvu dezinfekciju obavili su pre nešto manje od dva meseca.

Komentari

3 puta dnevno nece nam pomoći! Krizni stab se ne oglašava,a broj pozitivnih raste sugradjani dragi.Gde su brojke od juce?

Gradska čistoća je, na žalost, samo gomila podobnih glasača i neradnika sa socijalnog dna, koja živi po principu - nikada ne možete toliko malo da nas platite, koliko mi možemo malo da radimo. Njihovi pretpostavljeni/ne ih zbog nerada ne kažnjavaju jer su i sami gomila neradnika, koja zbog štrokavog grada nikada nije snosila odgovornost nikome! Šta rade većnici, šta rade odbornici, sem što "operu ruke" tako što sve prebace na građane. Verovatno je nešto i do građana, ali to se lako rešava - vi čistite redovno i kažnjavajte za nepoštovanje redovno, pa ćemo onda videti do koga je! Prvo treba da očiste grad od đubreta, ispraznite kontejnere i kante i skupite otpad sa zelenih površina (ne samo u centru), zatim posadite travu i zamenite ono jadno osušeno i ono koje ste počupali drveće svuda po gradu (ili je to neko ogromno ulaganje!?), onda očistite gradske reke koje smrde i leglo su zaraze i pacova, pa skupite šut i raznu gvožđuriju i ko zna šta sa svakog ugla u gradu. Kad sve to uradite tada dezinfikujete ulice. Ovako, vi kao nešto radite, a mi kao ništa ne cenimo!? Stvarno smo nezahvalni i bezobrazni!? I još nešto, svoje usluge i dalje uredno i na vreme naplaćujete!

Najnovije vesti