Vlast podseća građane na njihove obaveze u zimskim uslovima

Zbog snežnih padavina i poledice uzrokovane niskim temperaturama, predstavnici Odeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave grada Vranja, u skladu sa Odlukom o komunalnom uređenju, sprovešće pojačanu kontrolu koja se odnose na uklanjanje snega i leda sa trotoara ispred poslovnih prostorija, autobuskih stajališta, zgrada kolektivnog stanovanja i drugih objekata, saopšteno je iz Odeljenja za inspekcijski nadzor.

- Takođe, apeluje se na vlasnike i korisnike zgrada, poslovnih prostorija i ostalih objekta da uklone ledenice sa krovova i drugih spoljnih delova zgrada, što su u obavezi da učine u skladu sa pomenutom odlukom - navodi se u saopštenju.

Iz Odeljenja Komunalne policije Gradske uprave grada Vranja pozivaju sve vozače "da svoje automobile parkiraju na način da bude obezbeđeno nesmetano kretanje mehanizacije zimske službe" koja je nadležna za održavanje saobraćajnica u zimskim uslovima, hitne pomoći i vatrogasaca.

Komentari

U ovom gradu ocito da samo gradjani imaju obavezu. A naravno i ledja da placaju opstinske legace ovog grada. Zatvorili ste sve sto vredi u ovom gradu, ljude izveli na ulicu, a sad i da ih ciste dok Saba belca neka uzima pare nase. Zasto placamo takse za puteve, komunalne takse i ostalo ako na kraju sami cistimo ulice trotoare i ostalo???
PS . A da oscistimo li trotoar kod Mrkelu u Palestinu?

Najnovije vesti