VJT: Komunalni policajac se sumnjiči za dva krivična dela

Protiv komunalnog policajca iz Vranja (1984) Više javno tužilaštvo (VJT) donelo je naredbu o sprovođenju istrage zbog dva krivična dela - neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz član 246. stav 1 Krivičnog zakonika, saopšteno je u ponedeljak ujutro iz VJT.

- Osumnjičeni je saslušan od strane dežurnog zamenika VJT i branio se ćutanjem.

Sumnjiči se za prodaju psihoaktivne supstance – kanabisa (marihuane) tokom juna i avgusta tekuće godine jednoj osobi iz Vranjske Banje, kao drugoj iz Vranja.

Takođe su pripadnici Policijske uprave u Vranju prilikom intervencije kod osumnjičenog pronašli tri džointa - navodi se u saopštenju VJT.

Za navedeno krivično delo "zaprećena je kazna zatvora od tri do dvanaest godina, bez mogućnosti ublažavanje iste", dodaje se u saopštenju.

- Protiv imenovanog je ovo tužilaštvo stavilo predlog za određivanje pritvora.

Predlog je prihvaćen od sudije za prethodni postupak Višeg suda, te je osumnjičenom određen pritvor do 30 dana - zaključuje se u saopštenju iz VJT.

Komentari

Sve je nameštaljka da bi krupne ribe mogle i dalje da plivaju, kakav je to švercer sa tri džointa, čista nameštaljka, zna li od koga je on to uzeo ? Ili gde mu je proizvodnja....

Najnovije vesti