Uručene nagrade za Uzmi račun i pobedi

Na svečanosti u Skupštini grada Beograda u ponedeljak su uručena priznanja i nagradni čekovi Vranju i drugim najaktivnijim lokalnim zajednicama u takmičenju opština i gradova u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“.

Predstavnicima kompanija koje podržavaju godinu borbe protiv sive ekonomije i nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“ su uručene plakete zahvalnosti.

Svečanosti u ime Grada Vranja prisustvovala je Danijela Milosavljević, gradska većnica.

Vlada Republike Srbije i Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) predstavila je na svečanosti u Skupštini Grada Beograda rezultate Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije, ostvarene u prvih šest meseci.

Polugodišnje rezultate ostvarene u godini borbe protiv sive ekonomije, predstavio je predsednik Koordinacionog tela Vlade Srbije za suzbijanje sive ekonomije i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić.

Pored njih, na skupu je govorila i Jelena Ristić, u ime Saveza za fer konkurenciju, kao i izvršni direktor NALED-a Violeta Jovanović.

Najnovije vesti