Uređen ulaz u Zdravstveni centar Surdulica FOTO

Vranje - U nedelji kada surdulički Zdravstveni centar slavi 55. godina postojanja, kompletno je renovirana portirnica i ulaz u ovaj medicinski centar.

Dr Nikola Gogić, anesteziolog u surduličkom ZC, izjavio je za Vranje News da je posle renoviranja kancelarija i ambulante Anestezije, kao i otvaranja prvog savremenog Endoskopskog kabineta, došlo na red i uređenje ulaza u Zdravstveni centar.

"Srećan sam što, pored medicinskog posla kojeg svakodnevno radim, mogu mnogo da pomognem i lično ispratim razne projekte koji će omogućiti našem osoblju postizanje još boljih rezultata.

Ulaz i portirnica centra je ogledalo svake ustanove, pa i naše.

Zato smo se s mojom ekipom potrudili da sve ovo izgleda ovako.

Ovom prilikom bih se zahvalio ljudima koji su pomogli da realizujemo sve ovo - Vladici Nikoliću, Nenadu Stojilkoviću i Ljubomiru Ivkoviću.

Oni su na volonterskoj bazi uradili sve ovo i pokazali po ko zna koji put svoju veličinu i privrženost našem centru.

Naravno zahvalio bih se i direktoru ZC Surdulica dr Draganu Kitanoviću na podršci i poverenju", rekao je Gogić za Vranje News.

U subotu će ZC Surdulica proslaviti 55 godina postojanja.

"Već od ponedeljka krenućemo u nove projekte, jer je isključivo pacijent u središtu našeg rada.

To nas razlikuje od drugih", rekao je dr Gogić.

On je, takođe, pozvao sve korisnike zdravstvenih usluga sa područja južne Srbije da, u situcijama kada je to neophodno, budu korisnici medicinskih usluga ZC Surdulica, "kako kroz laparaskopsku hirurgiju, po kojoj je ovaj ZC poznat, tako i kroz endoskopske intervencije koje medicinski tim ZC Surdulica radi u novotvorenom Endoskopskom kabinetu.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...