Upozorenje na bojevo gađanje policije tokom septembra i oktobra

Iz Policijske uprave u Vranju saopšteno je da će policijski službenici na ovom području, u periodu od 16. septembra do 8. oktobra ove godine, obaviti bojevo gađanje u terminima od 9 do 15 časova na više strelišta u Pčinjskom okrugu.

Najpre na tzv. "uređenom" strelištu u selu Radičevci, opština Bosilegrad, 26. septembra ove godine; potom na strelištu u selu Donja Trnica, opština Trgovište, 27. septembra ove godine; zatim u selu Stubal, opština Vladičin Han, 30. septembra, kao i 1, 2, 3, 7. i 8. oktobra.

Planirano je i bojevo gađanje na strelištu u selu Ljiljance, opština Bujanovac, 23, 24. i 25. septembra ove godine; na strelištu u selu Reljan, opština Preševo, 16, 17, 18, 19. i 20. septembra.

- Tokom navedenih dana, u vremenu od 6 do 16 časova, na prostoru poligona na kojima se obavlja gađanje zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, životinja, motornih vozila i stočnih zaprega.

Strelišni prostor biće obeležen crvenim barjacima, tablicama sa natpisom "Ne idi alje - gađa se" i biće obezbeđen stražarima - saopšteno je iz Policijske uprave Vranje.

Najnovije vesti