Uplaćen dobrovoljni prilog za lečenje devojčice obolele od karcinoma

U utorak su uplaćena sredstva prikupljena na humanitarnoj akciji u okviru Samsijade, podmanifestacije Dana Vranja, u iznosu od 28.000 dinara za lečenje devojčice H. Gligorov obolele od karcinoma, saopšteno je iz udruženja Roditeljstvo plus.

- Novac je uplaćen na račun oca N. Gligorova.

Udruženje Roditeljstvo plus zahvaljuje se Turističkoj organizaciji Vranje za pomoć u organizaciji akcije.

Takođe se zahvaljujemo svima koji su dali prilog za lečenje naše sugrađanke - objavljeno je iz udruženja.

Posle proglašenja pobednice na prošlonedeljnoj Samsijadi građani su mogli da, kupovinom tanjirića, i to po ceni koju su sami odredili, degustiraju izložene pite, salate, tradicionalna jela i kolače, a novčani prilog namenjen je za lečenje H. Gligorov iz Bunuševca, sela kod Vranja, kojoj je pre mesec dana u Kliničkom centru u Beogradu dijagnostifikovan tumor oba oka.

Udruženje "Roditeljstvo plus" iz Vranja, u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Vranja, već je započelo prikupljanje sredstava za njenu porodicu i kroz druge vidove humanitarnih akcija.

Porodica nije u stanju da sama finansira lečenje, pa je priključenje većeg broja građana Vranja u ovoj humanoj misiji neophodno.

Svi ljudi dobre volje koji bi da pomognu lečenje mogu da uplate sredstva na račun 205-9011006064889-52 kod Komerciijalne banke.

Devizni račun kod Vojvođanske banke je RS35325934170246893538, na ime N. Gligorova.

Najnovije vesti