Uhapšeni pod sumnjom da su napali dva policajca u kafani

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su dvojicu meštana Trgovišta (1990 i 1992. godište), "zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti", saopštila je policija.

- Njih dvojica se terete da su u noći između nedelje i ponedeljka, u ugostiteljskom objektu u Trgovištu, prilikom intervencije policije zbog narušavanja javnog reda i mira napali dvojicu policijskih službenika Policijske stanice u Trgovištu, nanevši im lake telesne povrede.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju određeno im je policijsko zadržavanje koje može trajati do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužilaštvu - piše i saopštenju Policijske uprave u Vranju.

Na predlog tužioca eventualni pritvor do 30 dana određuje sudija za prethodni postupak.

Komentari

Ma ko je koga napao, gore u Trgovistance je kao Texas, rade 2 coveka kao sto treba da rade, treba da se postavi pitanje zasto su napadnuti, org.kriminal, pokradose sve sumu, a sigurno se nisu uklopili u pricu, niko ne brani pocinioce niti omalozava pripadnike PU ali nayalost je tako

Najnovije vesti