Uhapšen još jedan od osumnjičenih za napad na Mišu Stojmenovića

Još jedan muškarac (2000) iz Vranja uhapšen je pod sumnjom da je 14. avgusta ove godine učestvovao u napadu na vranjskog ugostitelja Mišu Stojmenovića, saopšteno je iz Poliicjske uprave u Vranju.

On je uhapšen "zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti".

- Sumnja se da su 14. avgusta ove godine on i još jedan Vranjanac (1978), koji je istog dana uhapšen, metalnom šipkom razbili staklo na vozilu četrdesetogodišnjeg muškarca koji je bio u automobilu, a potom unutra ubacili zapaljenu baklju - navodi se u policijskom saopštenju.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Prema navodima policije odmah nakon ovog događaja u napadu na Stojmenovića učestvovale su tri osobe.

Miša Stojmenović, vlasnik kafića Gajba, izjavio je letos nakon tog napada prestoničkim medijima da je "napadnut jer je odbio da plaća reket".

On je izneo sumnje da napadačima nije bilo stalo da mu samo nanesu materijalnu štetu već, kako je rekao, da ga "životno ugroze".

Najnovije vesti