Udruženje BEV: Odobren projekat izgradnje igrališta u naselju Češalj

Grad Vranje odobrio je projekat izgradnje igrališta u naselju Češalj i obećao pomoć u realizaciji, saopšteno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Udruženja Borino i evropsko Vranje (BEV).

Iz ovog udruženja navode da im je na sastanku sa ljudima iz rukovodstva grada obećana pomoć u realizaciji projekta.

- Drago nam je da su čelni ljudi Grada prepoznali kvalitet ideje, njenog značaja za samo naselje i sve građane Vranja.

Ovim putem pozivamo sve građane da zajedno realizujemo ovaj projekat, da do početka leta naselju Češalj i našim najmlađim sugrađanima podarimo pravi dijamant i mesto gde će ostvariti nova prijateljstva, prve ljubavi, a našim starijim sugrađanima mesto za rekreaciju i uživanje - kažu iz BEV-a.

Članovi udruženja su mladi i preduzimljivi Vranjanci.

U sklopu BEV-a deluju od prošlog leta sa idejom da utiču na podizanje svesti građana o potrebi i značaju domaćinskog odnošenja prema gradu.

Aktivnosti su započeli čišćenjem izletišta "Ćoška", u saradnji sa Crvenim krstom organizuju akcije dobrovoljnog davanja krvi, a akcija koja je najviše medijski odjeknula je postavljanje uličnih biblioteka u Vranju.

Posebno mesto u njihovom kalendaru aktivnosti ima akcija "Podržimo prave vrednosti" tokom koje su, zahvaljujući donacijama članova udruženja i društveno odgovornih firmi, nagradili najuspešnije učenike vranjskih srednjih škola.

Najnovije vesti