U Radniku rešeni da sačuvaju kontinuitet u selekciji ekipe

Sportski direktor Radnika iz Surdulice Darko Gašić izjavio je da se "jedino kroz kontinuitet u radu sa stabilnom ekipom može do cilja i željenog plasmana u Super ligi".

Gašić je naglasio da duboko veruje u afirmaciju i razvoj mladih fudbalera, kako onih iz omladinskog pogona kluba, tako i kvalitenih mlađih igrača koji pristignu u Surdulicu.

On je podsetio da klub petu godinu zaredom ima renome stabilnog superligaša.

- I pored dolaska novih igrača, koji su u klubu na probi u danima priprema, ostajemo pri davno zacrtanom cilju da i ove godine da zadržimo kostur ekipe.

Zarad uspeha mora se održati kontinuitet u selekciji i smatram da Radnik ne bi trebalo da bude prepoznatljiv samo po tome da igrači odlaze odavde u bolje i veće klubove, već i da žele da ostanu u Surdulici što duže - rekao je Gašić.

On je sa zadovoljstvom naglasio da su produženi ugovori sa Urošem Damnjanovićem i Zoranom Danoskim, koji će u Radniku ostati do sredine 2021. godine.

Do leta naredne pak godine u Surdulici će ostati i Vladan Pavlović i Bratislav Pejčić, koji su verni Radniku već nekoliko godina.

Ugovor na period od tri godine produžio je Dušan Stevanović, a mladi golman Stefan Ranđelović na još godinu dana.

Ranđelović, inače rođeni Surduličanin, ponikao je u Radniku, prošao sve selekcije omladinskog pogona i sa prvim timom radi od početka prošle godine.

Najnovije vesti