U Južnoj Moravi pronađeno telo devojke za kojom se tragalo posle udesa kod Hana

Telo K.P, devojke iz Predejana, pronađeno je u utorak u Južnoj Moravi, nakon intezivne pretrage reke koju su obavile ronilačke ekipe MUP-a, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva (VJT) u Vranju.

Telo je pronađeno oko 13 sati u koritu Južne Morave, "u blizini mesta gde je pronađeno telo prve" stradale devojke, precizirano je iz VJT.

"Tužilaštvo je izdalo naredbu da se nad sada pokojnom. K.P. obavi obdukcija od Zavoda za sudsku medicinu u Nišu.

VJT je od Zdravstvenig centra u Vranju zahtevalo da se doktori izjasne o opštem zdravstvenom stanju druge dve učesnice saobraćajne nezgode, kako bi se preduzele radnje u vezi sa njihovim saslušanjem", saopšteno je iz VJT.

Obukcijski nalaz tela odmah nakon nesreće pronađene A.M, podsećamo, pokazala je da je "smrt nastupila davljenjem", iako je devojka, te da je devojka zadobila i brojne telesne povrede.

Iz ovog tužilaštva saopštavaju da preduzimaju "i druge potrebne dokazne radnje koje će biti od važnosti za krivični postupak".

Podsećanja radi, ova tragedija, odnosno sletanje automobilom u kome su bile četiri devojke iz Predejana sa mosta u Južnu Moravu dogodila se u subotu 29. januara oko 4 ujutro.

Dve preživele devojke iz automobila K.M. i A.S. nalaze se na lečenju u Zdravstvenom centru Vranje.

Najnovije vesti