U Dinamu bi protiv Zvezde da primene Zvezdin model protiv Liverpula (VIDEO)

Posle serije loših rezultata i ne baš fudbalskih zbivanja u vezi sa našim klubom, dočekaćemo najbolji tim u Super ligi Srbije i nadamo se iznenađenju.

Pre utakmice Crvena zvezda - Liverpul, Englezi su bili favoriti, ali Zvezda je dokazala da u fudbalu ne pobeđuje uvek onaj ko je bolji na papiru.

Možda mi možemo protiv Zvezde da prekopiramo njihov model protiv LIverpula - izjavio je na konferenciji za medije u petak pomoćni trener vranjskog Dinama Nikola Stojanović.

Vranjanci će utakmicu 16. kola Super lige Srbije u fudbalu protiv aktuelnog šampiona i učesnika grupne faze Lige šampiona odigrati u subotu u 15 časova na Gradskom stadionu u Surdulici.

Susret dolazi naposredno nakon što je Disciplinska komisija FSS obelodanila da je trener i predsednik Dinama Dragan Antić na 15 meseci suspendovan sa svih funkcija u fudbalu, a vranjski klub zbog nediscipline kažnjen sa 600.000 dinara.

Ovakvu odluku FSS, pomoćni trener Dinama Stojanović nije želeo da posebno komentariše, osim što je najvio da će se Dinamo žaliti na izrečenu novčanu kaznu.

- Za sve ostalo, šef Antić je najavio da će se on sam obratiti medijima i dati komentar na izrečene kazne - rekao je Stojanović.

Pomoćni trener Dinama je dodao da u timu ima nekoliko povređenih igrača.

- Neće sigurno igrati Nikola Vukajlović i Šegun Okamijan, Mlađan Stevanović je ušao u trenažni proces, ali nije spreman za igru.

Hteo bih da naglasim da našu dobru igru ne prati osvajanje bodova, možda je sada momenat da nam se vrati - konstatovao je Stojanović.

Zadnji vezni fudbaler Dinama Božidar Veškovac očekuje težak meč.

- Ali, biće svakako lepo iskusvo igrati protiv ekipe koja pobedila Liverpul, vicešampiona Evrope.

Igraćemo otvoreno i pokušati da dođemo do bodova.

Pozivamo navijače da nas podrže, jer nam je njihovo navijanje mnogo značilo u proteklim utakmicama - kazao je Veškovac.

Vezni igrač Marko Stanojević ocenio je da Dinamo svakako očekuje meč "sa najboljom ekipom u Srbiji".

- Nećemo se braniti, nemamo šta da izgubimo, nadigravaćemo se, pa šta bude - poručio je Stanojević i pozvao navijače da podrže klub u nameri da se domogne makar boda.

Dinamo je u prethodnom kolu poražen na gostovanju od surduličkog Radnika sa 2:0, dok je Crvena zvezda kao gost istim rezultatom savladala novosadski Proleter

Karte za utakmicu su u prodaji po ceni od 100, 200 i 300 dinara.

Polazak navijača za Surdulicu biće oko 13 časova, najavili su iz vranjskog kluba.

POLICIJA SNIMA UTAKMICU

Policijska uprava u Vranju snimaće i fotografisati utakmicu između Dinama i Crvene zvezde, saopšteno je iz policije.

Utakmica će se snimati u skladu sa članom 52, stav 2, Zakona o policiji RS.

Najnovije vesti