Turistička ponuda Vranja i Banje na stranicama ruskih novina

Turističke ponude i potencijali grada Vranja, Vranjske Banje i okoline, kao i sve lepote vranjskog kraja naći će se na stranicama najčitanijih ruskih novina, što će biti prilika da se ukaže na turističke sadržaje jugoistoka Srbije, saopšteno je iz Turističke organizacije Vranje (TOV).

Po preporuci Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije RS i Turističke organizacije Srbije, Turistička organizacija grada Niša organizovala je sastanak u Gradskoj kući u Nišu kome su prisustovale turističke organizacije jugoistočne Srbije, među kojima i Turistička organizacija grada Vranja (TOV), kao i hotelijeri, receptivne turističke agencije, te predstavnici turizma.

- Cilj sastanka bio je objavljivanje prve edicije posvećene promociji turizma Srbije na ruskom tržištu, tačnije u ruskim novinama “Ruska Gazeta”.

Štampano izdanje najtiražnijih ruskih novina “Ruska Gazeta” biće distribuirano svim velikim privrednim gigantima u Rusiji, javnom sektoru, a naći će se i na svim većim aerodromima i sajmovima turizma.

Turistička organizacija Srbije obezbedila je izdavanje ovog specijalnog izdanja, a promocija pojedinačnih regija, gradova, hotela zavisi od naše organizacije i potrebe da se o tome informiše rusko tržište - kaže se u saopštenju TO Vranje.

Komentari

Bas me interesuje koje su turisticke potencijale grada Vranja pokazali u Rusiji...Markovo Kale,gde se desavaju silovanja,leglo zaraze,prljavstine..ili mozda Amam..koji naravno ne radi...ili Beli most..koji je obrasao u travi i djubristu,ili Muzej kucu Bore Stankovica gde nikad ne mozes naci zaposlenog da otvori da gosti dodju i pogledaju...Przar koji lagano tone i probada...i zato Vas lepo pitam sta ste to naveli kao potencijale grada Vranja...U turistickoj rade svi ostali osim skolovanih turizmologa koji bi trebali biti tu da nesto i naprave od ovog grada...

Najnovije vesti