Turistička organizacija Vranja na dva sajma

Na upravo otvorenom 20. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora u Nišu, na kome turističku ponudu i potencijalne promoviše i Turistička organizacija grada Vranja (TOV), dobrodošlicu izlagačima i posetiocima sajma poželeo je direktor Turističke organizacije grada Niša Uroš Parlić.

On je naglasio da je cilj ovakvih sajmova kvalitetnija i kvantitetnija ponuda i posećenost, te da sajmovi uspešno idu ka tom cilju, što pokazuje i slika ovogodišnjeg jubilarnog sajma.

Savetnica ministra trgovine turizma i telekomunikacija Vesna Antić istakla je da je našu zemlju u prošloj godini posetilo 3,5 miliona turista i da je to "brojka na koju treba da budemo ponosni".

Završnu reč na svečanom otvaranju dao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović i tom prilikom izrazio nadu da će svaki naredni sajam biti bolji i sadržajniji.

Za muzički deo programa bila je zadužena plesna grupa "Fenix" iz Niša.

Istovremeno, TOV je na Sajmu turizma u Banja Luci.

Priliku da se upoznaju sa turističkim potencijalima Vranja i vranjskog kraja, pored posetioca Sajma turizma i aktivnog odmora u Nišu, imaće i svi oni koji budu posetili Sajam turizma u Banja Luci u periodu od 18 do 20. aprila u novoj sportskoj dvorani "Centar".

- Čast nam je i zadovoljstvo što ćemo biti deo i ovog važnog i velikog događaja i posetiocima predstaviti jedinstvenu lepotu našeg kraja - poručuju iz TOV-a.

Najnovije vesti