TUŽILAŠTVO: Osumnjičeni za ubistvo uhapšen u Vrtogošu

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštava da je N.C, osumnjičeni za ubistvo u Donjem Trebešinju, nakon dva dana skrivanja po okolnim selima, uhapšen u napuštenom objektu u selu Vrtogoš kod Vranja.

- Osumnjičeni N.C, koji se sumnjiči da je 21. marta, posle 15:30 časova, ubio M.M. iz Donjeg Trebešinja, biće saslušan od strane zamenika Višeg javnog tužioca u Vranju.

Nakon saslušanja osumnjičenog, pružićemo medijima dodatna obaveštenja – najavljuju iz VJT bez preciziranja termina

Vranjska policija saopštila je u sredu da je uhapsila N. C. (1975), iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je kriv za ubistvo M.M. (1954) iz Donjeg Trebešinja, čime bi, ukoliko se osnovi sumnje pokažu opravdanima počinio krivično delo teško ubistvo.

- N.C. se tereti da je 18. marta ove godine, u selu Donje Trbešinje kod Vranja, oštrim predmetom naneo povrede šezdesetčetvorogodišnjem muškarcu, od kojih je ovaj preminuo na licu mesta - saopštava Policijska uprava Vranje.

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Očekuje se da tužilaštvo predloži pritvor do 30 dana.

Najnovije vesti