Trinaest šlepera sa opremom stiglo u vranjsku bolnicu, sutra stiže i Vučić

Trinaest velikih šlepera, u kojima se prema saznanjima Vranje News-a nalazi medicinska i druga oprema za paviljonski deo Opšte bolnice Vranje, koji je prethodnih godina pod rekonstrukcijom, ušlo je u četvrtak ujutro u krug Zdravstvenog centra (ZC) u Vranju.

Pretpostavlja se da su osim aparata dopremljeni bolnički kreveti, nameštaj za bolnice, posteljine, stolovi i druga oprema.

Kako je najavljeno, predsednik Srbije Aleksandar Vučić doći će u petak 8. decembra u posetu ZC Vranje i obići dosad renovirane paviljone.

Od 18 časova počeće miting liste Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane u Sportskoj hali u Vranju, u okviru kojeg će se obratiti predsednik Srbije.

Komentari

Ko uđe u sportsku halu dok ne ode Vučko neće moći da izađe iz iste jer će da bude pod ključ . Svi mora da budu na mesto ,da se masa talasa i tapše voljenom vođi čiji stanovnici na jugu žive ispod granica dostojanstva ,dok vođa prosipa prosperitet .

Sta znaci oprema bez lekara?

Sve je to lepo sa sredjivanjem,ali džaba kad nema dobrih sestara i lekara,sve to treba najuriti i ko radi privatno da nema pristup u drzavnoj ustanovi!

Ali zato danas vraćaju pacijente,da ne zaprljaju očišćeno dok ne ode Vučko! Strašno! Kakva crna oprema kad nema ko da je koristi?!

Najnovije vesti