Tradicionalni nagradni foto konkurs Alfa Plam-a

Kompanija Alfa Plam u Vranju pozvala je sve zainteresovane da učestvuju u novogodišnjem Alfa Plam Instagram i Facebook foto konkursu i osvoje vredne nagrade.

"Postavite kreativnu fotografiju na Instagram-u ili Facebook-u sa hashtagom #AlfaPlamNovogodišnjaIdila (priznaje se i #AlfaPlamNovogodisnjaIdila) i tagujte jednu od zvaničnih strana kompanije Alfa Plam na Facebook-u @AlfaPlamAD ili Instagramu @alfaplamad i takmičite se za vredne nagrade", kaže se u pozivu kompanije.

Iz Alfa Plam-a navode da fotografije mogu biti iz vašeg doma ili radnog prostora gde su u prazničnom ambijentu prikazani Alfa Plam proizvodi.

Takođe, to mogu biti fotografije sa novogodišnjom dekoracijom nastale ispred fabrike Alfa Plam.

Neophodno je da fotografije budu javno postavljene u vidu posta kako bi bile vidljive organizatorima konkursa", saopštavaju iz kompanije.

Pravo učešća imaju sve punoletne osobe sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Foto konkurs trajaće ukupno tri nedelje na Instagramu i Facebook-u istovremeno, od 24. decembra do 14. januara 2022.

"Naš stručni žiri će nakon završetka foto konkursa izabrati 5 pobedničkih fotografija, uzimajući u obzir sve fotografije koje su ispunile uslove učešća na konkursu.

Pobedničke fotografije biće objavljene 20. januara 2022. na zvaničnim stranama kompanije Alfa Plam na Instagramu i Facebook-u!

Pravila konkursa možete pročitati ako kliknete OVDE.

Ovo su nagrade

1. Ugradna rerna
2. Ugradna ploča
3. Alfa Mini elektrik
4. Poklon paket kompanije Alfa Plam (drveni kuhinjski set, tekstilni kuhinjski set i šerpa)
5. Poklon paket kompanije Alfa Plam (drveni kuhinjski set, tekstilni kuhinjski set i šerpa)

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...