Tomić: Putevi prohodni, intervenišemo i po pozivu

Svi glavni putni pravci na teritoriji Grada Vranja su prohodni, a službe održavanja saobraćajnica postupaju u skladu sa Planom zimske službe, izjavio je pomoćnik gradonačelnika Vranja Aleksandar Tomić.

Preduzeće "MBA Ratko Mitrović", dodao je, čistilo je i posipalo solju i rizlom putne pravce ka Poljanici, Krivoj Feji i Bareliću, dok je preduzeće "Saba Belča", zaduženo za tekuće održavanje gradskih saobraćajnica u zimskim uslovima, bilo angažovano po prioritetima.

On je u izjavi za zvaničan gradski sajt dodao da je preduzeće "MBA Ratko Mitrović" do sada utrošilo oko 30 tona putarske soli i preko 50 tona rizle.

- Saobraćaj se na glavnim putnim pravcima odvija neometano, ali je potreban dodatan oprez u vožnji, prilagođen zimskim uslovima.

Ukoliko građani žele da prijave određen problem i potrebu za čišćenjem, mogu to učiniti preko predstavnika u svojim mesnim zajednicama, ili direktno, pozivom na broj 1985 – Operativnog Centra pri Odeljenju za vanredne situacije u Vranju, kako bi se informacije dalje prosledile nadležnim službama koje rade na održavanju - rekao je Tomić.

Najnovije vesti