Toma Mona u Vranju razgovarao sa bajkerima i naprednjacima

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Momirović - Toma Mona boravio je u Vranju, gde je održao sastanak sa članovima Gradskog odbora SNS u Vranju.

Iskoristio je i priliku da se upozna sa zbivanjima na Danima Vranja, objavljeno je na Fejsbuk stranici Gradskog odbora SNS-a.

Sa događajima u okviru ove manifestacije upoznali su ga pomoćnik gradonačelnika Milan Ilić, direktor Turističke organizacije Stefan Filipović i načelnik Odeljenja za budžet i finansije Nenad Tasić.

Momirović se prošetao šetalištem, do mesta gde je bio skup oldtajmera i bajkera i razgovarao sa vlasnicima automobila i motora.

On je pred okupljenim naprednjacima u prostorijama vranjskog SNS-a rekao da je Vranje "u poslednjih sedam ili osam godina postao grad koji je dobio drugačiji sjaj, grad u kome su se otvorile poslovne perspektive za sve njegove građane", prenosi se u objavi na Fejsbuk stranici GrO SNS.

"Gostujući najpre na sastanku Predsedništva GrO SNS Vranje, a potom i na redovnoj 93. sednici Gradskog odbora, ministar Momirović je pohvalio rad GrO i članstva SNS Vranje i istakao tom prilikom ogroman potencijal Vranja i Vranjske Banje, rekavši da će vođeni aktuelnom vlašću u budućnosti nesumnjivo nastaviti sa realizacijom velikih projekata koji će osigurati otvaranje hiljade radnih mesta za sve građane juga Srbije".

"Poseta ministra Momirovića je potvrdila poverenje koje Vlada Republike Srbije i predsednik Aleksandar Vučić imaju u građane juga Srbije i rukovodstvo iz redova Srpske napredne stranke Vranje, što nam daje motivaciju da još predanije radimo i borimo se za njenu budućnost, zaključak je prisutnih sa sednice GrO SNS Vranje", poručili su vranjski naprednjaci posle sednice kojom je predsedavao šef vranjskih naprednjaka i narodni poslanik Slaviša Bulatović.

Podsećanja radi, beogradska kompanija Mona d.o.o, u vlasništvu porodice ministra Tomislava Momirovića, kupila je ovog meseca na licitaciji za 43,6 miliona dinara imovinu Grafičko-izdavačkog preduzeća Nova Jugoslavija u Vranju.

Mona se na licitaciji pojavila kao jedini ponuđač za kupovinu imovine štamparije koja je u stečaju od 2010. godine.

Prodato je 14 objekata grafičke industrije, među kojima su dva magacina, kotlarnica, portirnica i pomoćna zgrada toaleta, ukupne površine oko 2.300 kvadrata, koji se nalaze na Trgu bratstva i jedinstva u Vranju.

Najnovije vesti