Suverenisti u Vranju: Tražimo vaš glas jer Srbija nestaje pred našim očima FOTO/VIDEO

Meni je žao što ovo moram da kažem, ali Srbija nestaje pred našim očima, nestaje čovek po čovek, porodica po porodica, dok nas ovde više ne bude bilo, izjavio je u subotu u Vranju Saša Radulović, lider pokreta Dosta je bilo i prvi na parlamentarnoj listi Pokreta "Suverenisti", koji će se na narednim republičkim izborima pojaviti na glasačkom listiću pod rednim brojem 15.

- Za to vreme Aleksandar Vučić sprovodi nemačku politiku na Balkanu, on je nemački čovek i pretvara Srbiju u koloniju jeftine radne snage.

Plan im je da u narednih dvadeset godina milion naših ljudi napusti Srbiju i da ovde nasele preko milion migranata.

Ja bih voleo da to nije istina, ali to je centralno pitanje kojim se mi bavimo - izjavio je Radulović, koji je sa kolegama sa parlamentarne liste u subotu obišao Vranje, obratio se građanima i prošetao centralnim gradskim ulicama deleći program svoje parlamentarne liste.

On je dodao da "Suverenisti" žele Srbiju u kojoj će "građani biti svoji na svome, državu u kojoj odlučuju građani, a ne strani faktor".

- Mi se borimo protiv globalizma.

Treba nam glas građana jer za nas samo Srbija nema alternativu - naglasio je Radulović.

Radulović je obraćajući se građanima preko razglasa na šetalištu u centru Vranja još kazao da strani investori i banke, na ime profita, svake godine iz Srbije izvuku 2,5 milijarde evra.

- Partijsko zapošljavanje, ovi nesposobni partijski kadrovi koji sede na čelu svih najvažnijih institucija u državi, sa kupljenim diplomama, bez znanja i iskustva, godišnje sve nas koštaju više od milijardu evra.

Na subvencije stranih investitora bacamo još milijardu evra.

I vi mi kažete nema para; kako nema, pa Srbija je očigledno prebogata zemlja, samo treba da zaustavimo pljačku koja, evo, traje već trideset godina - rekao je Radulović.

Poslanica u dosadašnjem sazivu republičkog parlamenta Branka Stamenković, u izjavi za Vranje News uputila je poruku građanima Vranja pred predstojeće parlamentarne i lokalne izbore u Srbiji, potencirajući da "poltika Suverenista u centru ima blagostanje naroda i države".

- Već dvadeset godina našu divnu i prebogatu zemlju, naše resurse vlasti daju strancima na upravljanje, praktično na tacni, čak potplaćujemo strane korporacije subvencijama da dođu i da nas porobe.

Krajnje je vreme da prekinemo sa globalističkom politikom - naglasila je Stamenković.

Suverenisti će se na glasačkom listiću za predstojeće parlamentarne izbore naći pod brojem 15.

Slogan ove liste je "Samo Srbija nema alternativu".

Najnovije vesti