Surduličanima bod na teškom gostovanju: Novi Pazar - Radnik 0:0 VIDEO

Vranje - Posle četiri uzastopna poraza fudbaleri surduličkog superligaša Radnika uspeli su da ostanu neporaženi na teškom gostovanju u Novom Pazaru, u utakmici 6. kola super lige Srbije koja je završena bez golova.

Radnik je imao izglednije šanse u oba poluvremena, ali nije uspeo da zatrese mrežu domaćina.

Najzreliju priliku za Surduličane u prvom delu igre propustio je Sead Islamović čiji je udarac u 23. minutu zaustavila prečka.

Fudbaler domaćih Branislav Tomić u 34. minutu pogodio je spljni deo stative.

Radnike je imao još nekoliko prilika za gol u prvom poluvremenu, čak i stopostotnih, ali njegovi napadači nisu bili efikasni.

Bilo je šansi za Surduličane i u drugom delu susreta, ali je pretio i domaćin.

Posle nekompletnog kola Radnik je šesnaesti na tabeli sa 4 boda, dok su Novopazarci petnaesti sa 5.

Posle dvonedeljne pauze u prvenstvu, Radnik će u subotu 12. septembra u Surdulici dočekati ekipu Inđije, koja je u ovom kolu kao domaćin savladala Javor Matis (3:2) i nalazi se na trinaestom mestu tabele Super lige sa 6 osvojenih bodova.

ĐURIČIĆ: Ostvaren cilj

Dejan Đuričić, doskorašnji prvi pomoćnik smenjenog Sime Krunića, koji je u ovom meču prvi put predvodio Radnik sa klupe kao prvi trener, izjavio je posle utakmice u Novom Pazaru da je njegova ekipa "ostvarila cilj".

- Došli smo da probamo da osvojimo neki bod kako bismo podigli samopouzdanje. Uspeli smo u tome u našem najslabijem izdanju ove sezone. Zadovoljni smo rezultatom, ali ne i načinom na smo odigrali - izjavio je Đuričić posle utakmice.

Najnovije vesti