Surduličani pripremaju iznenađenje za neugodnog Proletera

Surdulički superligaš Radnik dočekaće na Gradskom stadionu u Surdulici ekipu novosadskog Proletera u okviru 17. kola Super lige Srbije u fudbalu.

Slavoljub Đorđević, šef stručnog štaba Radnika, rekao je redovnoj pres konferenciji uoči ovog susreta da je dovoljno videti tabelu kako bi se sagledala težina protivnika koji dolazi u Surdulicu.

- Proleter je ekipa koja od početka sezone u ovako teškoj ligi nema oscilacija, ni u igri, ni u rezultatima.

Crvena Zvezda i Partizan su ih dobili minimalno, ostale ekipe su uglavnom izgubile od njih.

Ono što znamo je da ekipa Proletera mnogo bolje igra na strani nego kod kuće, kao i da su tim koji prima vrlo malo golova - upozorio je Đorđević.

Ipak, konstatovao je on, njegova ekipa je "u seriji dobrih rezultata".

- Veoma sam ponosan na moje momke, na rezultate koje ostvaruju, trude se, daju sve od sebe.

Igramo na svom stadionu, svesni smo važnosti meča i činjenice da svaka pobeda i svaki bod u ovoj ligi mnogo znače, tako da ćemo uraditi sve da se za ovaj meč pripremimo što bolje, što kvalitetnije i da pokušamo da iznenadimo ekipu Proletera - reka oje strateg Surduličana.

Kada je reč o kadrovskoj kombinatorici pred ovaj susret, Đorđević je podsetio da njegov tim već neko vreme ima problem u zadnjoj liniji zbog povreda Brkovića i Radmanovca, a na poslednjoj utakmici povredili su se i dva kapitena - Dušan Stevanović i Predrag Đorđević.

Utakmica Radnik – Proleter odigraće se u nedelju na Gradskom stadionu u Surdulici od 14 sati.

TV Arena sport uključivaće se u ovaj meč u okviru multiprenosa.

Najnovije vesti