Surduličani poveli pa posustali: Radnik - Voždovac 1:3 VIDEO

Vranje - Fudbaleri Radnika nisu uspeli ni u utakmici 14. kola Super lige protiv Voždovca da ostvare prvu prvenstvenu pobedu, naprotiv poraženi su sa 1:3 (1:1) uprkos ranom vođstvu.

Uroš Milovanović doneo je Surduličanima prednostu na Gradskom stadiomnu u Surdulici već u 8. minutu, svojim petim golom u Super ligi, nakon što ga je odlično proigrao Spasić.

Gosti su do izjednačenja došli u 25. minutu više nego nesrećnim, čak i komičnim autogolom štopera Radnika Miloša Simonovića.

Radnik je potom preko Bogdanovskog imao kolosalnu priliku da ode na odmor sa prednošću, ali je golman gostiju Preković odlično intervenisao.

Surduličani su krenuli ofanzivno i u drugom poluvremenu, imali svoje prilike, ali su Voždovčani rešili utakmicu u samo pet minuta.

Najpre je u 55. vođstvo gostima doneo Nikola Vujnović, da bi Aleksandar Stanisavljević u 60. minutu postavio konačan rezulltat utakmice.

Radnik je imao šansu da smanji rezultat nakon prodora Hodžića po desnom krilu, ali je rezervista Dimitrov bio kratak na taj centaršut.

Surduličani su posle tri odigrane utakmice 14. kola na petnaestom mestu tabele Super lige sa 10 osvojenih bodova.

U sredu ih očekuje zaostala utakmica u Surdulici protiv šampiona Crvene zvezde, a narednog vikenda teško gostovanje u Novom Pazaru, ekipi koja je jedino slabije plasirana od Radnika na tabeli.

Radnik - Voždovac 1:3 (1:1)

Gradski stadion u Surdulici.

Sudija: Lazar Lukić.

Strelci: Radnik: Milovanović; Voždovac: Simonović (ag), Vujnović, Stanisavljević.

Žuti kartoni - Radnik: Oreščanin; Voždovac: Vujnović, Stanisavljević.

Radnik: Ranđelović, Hodžić, Simonović (od 68, minuta Biber), Radmanovac, Stojanović, Nedeljković(od 60. minuta Petrovik), Oreščanin, Spasić, Subotić od 74. minuta Stamneković), Bogdanovski (od 68. minuta Dimitriv), Milovanović.

Voždovac: Preković, Lasickas, Milović, Ivezić, Hajdin, Milosavljević (od 80. minuta Ajdinović), Purtić, Mašović (od 64. minuta F. Stanisavljević), Stanisavljević (od 63. minuta Keita), Pantović (od 80. minuta Stojčev), Vujnović (od 85. minuta Milojević).

Najnovije vesti