Surduličani opet iznenadili šampiona: Crvena zvezda - Radnik 1:1

Vranje - Fudbaleri Radnik iz Surdulice uspeli su da naprave novo iznenađenje u prvenstvenim duelima protiv aktuelnog prvaka Srbije Crvene zvezde i u ponedeljak uveče odigrali nerešeno 1:1 (1:0), u utakmici 20. kola Super lige Srbije.

Zvezda je povela sa bele tačke u 36. minutu kada je precizan bio Katai, a bod Radniku doneo je Bogdan Stamenković u 83. izvanrednim udarcem glavom nakon odličnog centaršuta Lukića.

Surduličani su još jednom u mesec i po dana pružili jak otpor Zvezdi (i slavili sa 2:1), ali treba reći da ni napadači našeg najtrofejnijeg kluba nisu bili previše raspoloženi i nedostajalo im je koncentracije u završnici.

Katai, koji je bio strelac, bio je neprecizan iz još jednog jedanaesterca za Crvenu zvezdu.

Radnik je trenutno dvanaesti na tabeli sa 21 bodom, a Crvena zvezda druga sa 51, dva manje od Partizana koji ima utakmicu manje.

U narednom kolu Surduličani će dočekati Mladost iz Lučana, ekipu koja na trinaestom mestu ima tri boda manje od Radnika (Mladost još uvek nije odigrala utakmicu ovog kola u kojoj će dočekati Napredak iz Kruševca).

Stadion Rajko Mitić, Beograd.

Gledalaca: 4.286.

Sudija: Đorđe Maksimović.

Strelci: Katai u 36. minutu (iz jedanaesterca) za Crvenu zvezdu, a Stamenković u 83. minutu za Radnik.

Žuti karton: Krstičić, Lazetić (Crvena zvezda), Jokić (Radnik).

Crvena zvezda: Borjan, Gajić, Dragović, Eraković, Rodić (od 58. Degenek), Srnić, Kanga (od 73. Nikolić), Katai (od 73. Krstičić), Ivanić, Ben ( od 58. Lazetić), Pavkov (od 58. Falko).

Radnik: Ranđelović, Jokić, Radmanovac, Bogdanovski, Milovanović ( od 60. Lukić), Subotić (od 60. Bjedov), Oreščanin, Medić (od 60. Biber), Nedeljković (od 73. Stamenković), Janjić (od 73. Petrović), Spasić.

Komentari

Radnik osvaja titulu Partizanu a Zvezde gostuje TSC -u I tu Zvezda pravi kiks

Radnik osvaja titulu Partizanu a Zvezde gostuje TSC -u I tu Zvezda pravi kiks

Najnovije vesti