Surduličani i dalje bez pobede u Super ligi: Radnik - Radnički (N) 1:1 VIDEO

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice bez pobede su i posle trećeg kola šampionata u Super ligi, drugog u kome su bili domaćini, jer je niški Radnički odigravši 1:1 (1:1) uspeo da odnese bod iz susreta u kome Surduličani imaju više razloga da žale za celim plenom.

Odličan je u kod Radnika bio Uroš Milovanović, naslednik Milana Makarića, lane najboljeg strelca Super lige, u ekipi iz Surdulice.

Ovaj napadač doveo je Surduličane u vođstvo od 1:0 već u 3. minutu utakmice, kada je prelepim lob udarcem sa oko 25 metara lobovao istrčalog Kahrimana.

Domaćin je imao prednost samo do 20. minuta kada su Nišlije preko Miljana Škrbića poravnale na 1:1, što je bio i rezultat poluvremena.

Najveću šansu za osvajanje tri boda Radnik je propustio u 56. minutu kada je šut Nemanje Subotića sa bele tačke odbranio Kahriman.

Radnik posle trećeg kola ima tri boda, pošto je sve tri utakmice završio remijem i trenutno je deveti, a Radnički je trenutno šesti sa pet osvojenih bodova.

Surduličani će u narednom 4. kolu gostovati Radničkom 1923 u Kragujevcu, debitantu u ligi koji iz tri kola ima dve pobede i poraz.

Najnovije vesti