Surduličani i dalje bez pobede kod kuće: Radnik - Proleter 0:1 VIDEO

Vranje - Fudbaleri surduličkog Radnika poraženi su u 12. kolu Super lige na domaćem terenu od ekipe Proletera sa 0:1 (0:0).

Strelac jedinog gola za goste na Gradskom stadionu u Surdulici bio je Stefan Tomović u 77. minutu utakmice.

On je preciznim šutem unutar kaznenog prostora savladao golmana domaćih Ranđelovića.

Presudan momenat po krajnji rezultat dogodio se u 54. minutu od koga je Radnika igrao sa igračem manje na terenu zbog isključenja Nedeljkovića, kome je sudija Tomić zbog neopreznog starta pokazao drugi žuti karton.

Radnik je i brojčano oslabljen mogao do boda, ali je šut Spasića sa bele tačke u 86. minutu odbranio golman gostiju Pešić.

Surduličani su imali kolosalne šanse za vođstvo pogotovo u prvom poluvremenu, i to u dva navrata, bili nadmoćni i u drugom (postojala sumnja za još jedan penal), ali su bili neprecizni, a gosti su odneli sva tri boda iz Surdulice

Posle ovog poraza Radnik, uprkos promeni trenera pre tri kola (Dušan Đorđević zamenio na klupi Igora Bondžulića) iz tri utakmice pod Đorđevićevom trenerskom palicom ima samo bod na strani sa Čukaričkim i dva poraza kod kuće.

Radnik sada na četrnaestom mestu (od 16 ekipa u ligi) ima 10 bodova, uz dve odigrane utakmice manje zbog odlaganja.

Teško da će do bodova Surduličani moći u narednom kolu kada će, nakon prvenstvene pauze zbog obaveza reprezentacije, gostovati Partizanu u Beogradu, lideru na tabeli Super lige.

Radnik - Proleter 0:1 (0:0);

Stadion: Gradski stadion u Surdulici

Sudija: P. Tomić

Strelci: Tomović u 77.

Žuti kartoni: Radnik: Nedeljković, Stojanović; Proleter: Milošević, Skopljak

Crveni kartoni: Nedeljković (Radnik)

Radnik: Ranđelović, Jokić, Hodžić, Radmanovac, Janjić (Bogdanovski), Oreščanin (Medić), Nedeljković, Stojanović, Subotić, Spasić (Stamenković), Milovanović (Lukić)

Proleter: Pešić, Bašanović (Kun), Lambulić, Skopljak, Milošević (Tanasin), Vukašinović, Kojić (Jovanović), Tomović (Ilić), Mitrović, Evandro (Živojinović), Ortiz

Najnovije vesti