Sumnja se da je dvadesetogodišnja Vranjanka pretučena u Bujanovcu

Jedan Preševljanin priveden je zbog osnova sumnje da je fizički napao dvadesetogodišnju devojku iz Vranja, koja je slučaj 12. maja prijavila policiji, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo (OJT) u Vranju.

U saopštenju, koje je potpisao rukovodilac odeljenja tužilaštva u Bujanovcu Boban Nakić, kaže se da je devojka privedenog osumnjičila da je "tukao", te da je "zadobila vidne povrede po raznim delovima tela".

- Nakon prikupljanja neophodnih podataka, ovo tužilaštvo je odredilo zadržavanje navedenom licu u trajanju od 48 časova, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje (iz člana 344, stav 2, u vezi sa stavom 1 Krivičnog zakonika.

Osumnjičeni će biti priveden u tužilaštvo radi saslušanja - navode iz OJT u Vranju.

Nezvanično, devojka, koja je u trećem mesecu trudnoće, brutalno je pretučena nakon jedne promocije, kada je odbila da sa osumnjičenim, na njegov predlog, pođe u hotel.

Sve se dogodilo u noći između petka i subote oko 4.30, na putu od Biljače do Bujanovca.

Komentari

Izmedju ostalog mi nije jasno sledece: Sta je gospodjica trazila u Bujanovcu? A iskreno mislim, da je dobila ono sto je trazila, da je sedela u Vranje ne bi joj se to dogodilo...

Najnovije vesti