Stvarno prestižno: Mladi fudbaleri iz Vranja protiv Lokomotive i CSKA

Škola fudbala Prestiž iz Vranja gostovaće 18. i 19. maja u Sofiji, gde će odigrati međunarodne prijateljske utakmice sa dva najbolja i najpoznatija bugarska kluba, Lokomotivom i CSKA.

Igraće dečaci (sedam igrača i golman) uzrasta deset i jedanaest godina, na skraćenom terenu srazmerno mogućnostima dece tog uzrasta.

Koordinator škole fudbala Prestiž Joca Ristić, kaže da je ovo gostovanje velika čast i privilegija za školu, jer susret sa klubovima velikog rejtinga predstavlja pravo zadovoljstvo i izazov.

- Svesni smo kvaliteta protivnika, ali daćemo sve od sebe kako bi svoju školu fudbala i svoj grad predstavili na najbolji mogući način.

Do saradnje i organizacije ovih utakmica došlo je zahvaljujući našem prijatelju, bivšem treneru mnogih srpskih klubova, sada treneru kluba Lokomotiva, kao i treneru reprezentacije Srbije do 21. godine, Mladenu Dodiću – kaže Ristić za Vranje News.

Škola fudbala Prestiž ima oko 100 polaznika uzrasta od šest do dvanaest godina, sa kojima rade tri trenera Milan Bojković, Igor Stefanović i koordinator škole Joca Ristić.

Jedna je od najmasovnijih škola fudbala na jugu Srbije.

Najnovije vesti