Stamenković i Đerić više nisu direktori u Muzeju i ŠAF-u

Saša Stamenković i Miroslav Đerić su dvojica direktora u ustanovama kulture u Vranju kojima u četvrtak na sednici gradskog parlamenta nisu produženi direktorski mandati, odnosno nisu imenovani na v.d. funkcije nakon isteka redovnog mandata.

Umesto Stamenkovića na funkciju v.d. direktora muzeja imenovana je Maja Aleksić, diplomirana istoričarka umetnosti, a umesto Đerića u Školi animiranog filma (ŠAF) Jasmina Stojanović, diplomirani slikar.

Svim ostalim direktorima u kulturi kojima su istekli redovni mandati povereni su novi, v.d. mandati.

Na sednici Skupštine grada Vranja u četvrtak usvojena su rešenja o imenovanju vršilaca dužnosti, odnosno v.d. direktora pojedinih javnih ustanova.

Na istim pozicijama, ali u v.d. statusu ostaju direktor pozorišta Nenad Jović, diplomirani ekonomista, Gordana Dimitrijević, diplomirani filolog za srpski jezik i književnost u Narodnom univerzitetu i Borivoje Manasijević profesor razredne nastave u Istorijskom arhivu 31. januar.

Na sednici Skupštine grada odbornici su usvojili i rešenja o imenovanju predsednika i članova nadzornih odbora pojedinih javnih preduzeća.

Najnovije vesti