SSP Vranje: Naprednjaci po običaju nemaju odgovor ni na jedno pitanje

Iz Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Vranju saopšteno je da je "umesto odgovora na pitanja" iz njihovog ranijeg saopštenja, vezanih za poslovanje kompanije Simpo, "usledilo saopštenje gradskog odbora SNS-a bez ijednog odgovora".

"Saopštenje je prepuno laži, poput one koja je i na sudu dokazana kao laž - da brat Dragana Đilasa navodno ima na desetine nekretnina.

Dakle, dobili smo saopštenje bez ijednog jedinog odgovora.

A, odgovora nema jer su nase tvrdnje tačne.

Da, rasprodaje se imovina Simpa.

Da, napravili ste dogovore na štetu Simpa vredne preko deset miliona evra.

Da, braća gradonačelnika i generalnog sekretara su fiktivno zaposleni u Simpu i primaju plate nekoliko puta veće od pravih radnika Simpa.

Na punkotovima u centru grada ste mitingovali čitavo veče, kad vam vreme nije, dok je predsednik naše stranke Dragan Đilas razgovarao sa predstavnicima opozicije.

Dok je mirno pio kafu u gradskom restoranu i kao sav normalan svet porazgovarao sa građanima Vranja, bez za vas obavezne pratnje TV kamera, vi ste poslali policiju, doduše na pogrešnu adresu.

Zbog svega toga, 17. decembar mora da bude dan kada donosimo odluku da li želimo da Vranje, ali i Simpo i Jumko vode kvalitetni ljudi, menadžeri, a ne partijski poslušnici.

Da li želimo da živimo normalno, pristojno, da ne živimo u neizvesnosti.

Sedamnaesti decembar je dan kada odlučujemo da li hoćemo da zaustavimo divljanje cena, da li hoćemo da penzionerima bude vraćen deo penzija koji im je oduzet, da li hoćemo da prestanemo da se zadužujemo.

Tada odlučujemo da li i svi mi i sva naša deca treba da živimo u normalnom gradu i normalnoj državi, u kojoj su ljudi na prvom mestu.

Odluka je na nama", navodi se u saopštenju lokalnog SSP-a koje je potpisala predsednica Rosa Drmonjić.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...