SSP: Gradonačelnik potvrdio nebrigu za selo

"Slikanje gradonačelnika Slobodana Milenkovića sa meštanima sela Moštanica, koji od pre neki dan imaju pijaću vodu iz gradskog vodovoda, dokaz je gradonačelnikove nebrige za seosko stanovništvo na području Vranja", saopšteno je u subotu iz Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP).

"Ovo je bila idealna prilika da se odlazeći gradonačelnik Slobodan Milenković slika sa meštanima za potrebe (funkcionerske) kampanje.

To što je odlazeći gradonačelnik toliko oduševljen time što selo na petnaest minuta vožnje od Vranja ima vodu za piće u 21. veku, i što meštanima sa ovoliko entuzijazma obećava kanalizaciju na proleće, najbolje opisuje svu nebrigu o seoskom stanovništvu u selima vranjskog kraja.

Većina sela je bez vode, kanalizacije, putevi su neprohodni sa prvim snegom, osnovnih uslova za život nema, a plan za razvoj sela nije ni u naznaci.

I investicija za 5,2 kilometra vodovodne mreže je vrlo upitnih 28 miliona.

Međutim, ono što je još gore, ako može gore, je što skup oduševljenja ili miting drži u prostorijama škole.

U Zakonu o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja decidno stoji da se "ne dozvoljava politička aktivnost u školskom objektu".

Ovim putem pozivamo nadležne da reaguju i sankcionišu ovako grubo i beskrupulozno kršenje zakona", poručili su u saopštenju iz GrO SSP Vranje.

Komentari

Stanovnici sela Moštanica, Trebešinje, Neradovac, Aleksandrovac i drugih okolnih sela su zadovoljni i srecni zbog dobijanja kanalizacije. Umesto što samo prozivate i vredjate, mogli biste tim istim meštanima da doprinesete nekom lepom reportazom, pricom o nekom zitelju. Nije teško biti čovek!

Gradonačelnik jei tekako pokazao brigu za selo i to ne u danima predstojećih izbora već svo vreme njegove funkcije, a lažovčine ne znaju koju laž još da smisle!

Najnovije vesti