Srpskoligaš iz Trgovišta bez pobede u tri kola: Pčinja - Meševo 1:1 VIDEO

Vranje - Ekipa Pčinje iz Trgovišta nije uspela da trijumfuje ni u drugoj utakmici koju je od starta fudbalske sezone u Srpskoj ligi Istok odigrala na svom terenu - bilo je 1:1 protiv FK Meševa, tima iz istoimenog mesta u okolini Kruševca.

Utakmica 3. prvenstvenog kola u Trgovištu počela je minutom ćutanja kojim je odata pošta preminulom, dugogodišnjem navijaču Pčinje Saši Jovanoviću.

Takođe, ovo je bio prvi meč za Nikolu Spasića, novog šefa stručnog štaba Pčinje, koji je nakon ostavke prvog trenera Branislava Stošića prvi put seo na klupu u zvaničnom meču.

Usledila je rovovska bitka sa obe strane u kojoj se ekipa Meševa, prošlogodišnji šampion nižeg ranga (Zone Zapad), pokazala kao tvrd orah.

Oba tima su imali svoje šanse tokom 90 minuta utakmice i po svemu viđenom 1:1 je najrealniji rezultat.

Strelac za Pčinju bio je Aleksandar Krstić.

U prvom poluvremenu poništen je jedan gol domaćoj ekipi zbog ofsajda.

Posle 3. kola Pčinjani su deseti na tabeli Srpske lige Istok sa samo jednim bodom iz ovog kola.

Prethodno su u prvom kolu poraženi kao domaćini od Radničkog iz Svilajnca (1:2), a potom u drugom na gostovanju Trajalu u Kruševcu (1:0).

Gosti iz Meševa takođe su osvojili prvi prvenstveni bod posle poraza od Trajala i paraćinskog Jedinstva u prva dva kola.

Priliku da poprave utisak fudbaleri FK Pčinje imaće u narednom kolu kada će opet biti domaćini trećeplasiranoj Budućnosti iz Popovca.

Popovčani imaju šest bodova iz dva kola, a svoju utakmicu aktuelnog trećeg kola igraju u nedelju na svom terenu protiv petoplasiranog Trajala.

Golove sa utakmice Pčinja - Meševo pogledajte u nastavku u video materijalu za Youtube kanala Miroslava Đorđevića.

Najnovije vesti