Srpska desnica: Neće nam mediji krojiti vlast u Vranju

Ko će dobiti šansu za saradnju, kao i za sklapanje postizborne koalicije u Vranju odlučivaće se putem pregovora, a neće nam mediji krojiti vlast, saopšteno je u četvrtak iz Gradskog odbora Srpske desnice u Vranju.

- Ovih dana se u našem gradu putem medija, verovatno iz prevelike težnje i želje za saznanjem, a uz pomoć intuicije i fantazije, mogu čuti različite kombinatorike o formiranju buduće lokalne vlasti.

Razumljiva je želja predstavnika lokalnih medija za odgovorom na pitanje "ko će činiti vlast u Vranju", ali moramo priznati da nagađanja svakoga dana idu iz jedne krajnosti u drugu.

SNS, osvojivši apsolutnu većinu na izborima, može i sama da formira lokalnu vlast, ali je kao najjača politička stranka naravno svesna kako su glasali građani i koga oni žele u vlasti, pre svega za dobrobit našeg grada i njegovih stanovnika - navode iz Desnice.

U novom sazivu Skupštine grada Vranja, podsećaju, ova politička opcija biće zastupljena sa 13 odbornika.

- Osvojili smo 18 odsto poverenja birača.

Verujemo da će SNS, kao državotvorna stranka, ispoštovati volju građana i vlast podeliti sa onim političkim činiocima koji imaju podršku građana - navode desničari Vranja.

Najnovije vesti