Srce Vranje: Hvala sugrađanima na potpisima

Iz Gradskog odbora pokreta Srbija Centar (SRCE) u Vranju oglasili su se saopštenjem za javnost u kome se navodi da se zahvaljuju svim Vranjancima, koji su u subotu 25. marta "svojim potpisom dali podršku daljem delovanju i na taj način pomogli formiranje političke stranke Srbija Centar.

"O dvanaestočasovnim redovima ispred naših prostorija, o upornosti onih koji su strpljivo čekali da daju svoj potpis, o ogromnom broju mladih, ali i naših starijih sugrađana, o osobama na kojima se jasno videla nada, da i mi u Vranju zaslužujemo da živimo bolje, da možemo i moramo bolje, o tome kao i o svemu drugom, Gradski odbor pokreta SRCE u Vranju kaže samo jedno veliko - hvala Vranje.

U subotu je naš grad pokazao da može, ume i sme da u stotinama, hrabro, civilizovano, slobodno, svoje poverenje ukaže nama - stranci SRCE.

Reći ćemo vam i koliko nas je bilo - tačno onoliko koliko je potrebno da od subote do danas zna pola Vranja, a najbrže su saznali oni koje su redovi ispred naših prostorija najviše uplašili.

Nisu znali da Vranje može dati podršku zato što hoće, a ne zato što mora, da Vranje može samo, bez autobusa iz ostatka Srbije, da je Vranje pametno i hrabro i da je Vranju dosta.

Borba je tek počela.

Vaš potpis, naša obaveza.

Hvala Vranje", poručuju iz Gradskog odbora pokreta Srbija Centar (SRCE) u Vranju

Najnovije vesti