SPS Vranje konstituisao Gradski odbor i izabrao potpredsednike

Prva konstitutivna sednica Desetog saziva Gradskog odbora SPS-a u Vranju održana je u prostorijama vranjskih socijalista, u prisustvu više od dve trećine članova odbora od ukupno 110, izabranih na Jedanaestoj Izbornoj Konferenciji SPS Vranje održanoj 27. novembra ove godine.

Na predlog predsednika Gradskog odbora Zorana Antića, donete su odluke koje uređuju način rada i funkcionisanja odbora, izabran je Izvršni odbor Gradskog odbora u novom Desetom sazivu od skoro 40 članova.

Na osnovu sprovedenih aktivnosti u partiji i uzimajući u obzir predloge mesnih organizacija, predloženi su i izabrani potpredsednici Gradskog odbora SPS Vranje, njih sedmoro.

To su Martin Đorđijević, Srđan Dekić, Tanja Spasić, Žikica Antanasijević, Stefan Stanković, Slađana Dimčić i Lidija Novković.

Na predlog Antića, Gradski odbor SPS-a doneo je zaključak da se u narednom periodu obnovi rad Foruma penzionera SPS Vranje i za predsednika izabere Branko Petrović.

Zaključkom je predviđeno i da na čelo Foruma žena SPS Vranje bude izabrana Slavica Stanojević.

"Krenuli smo ozbiljno, čvrsto, jasno i odlučno u veliki povratak, kako to i jeste u duhu naše 32 godine duge tradicije, trajanja, opstajanja, upornosti i jedinstva, onda kada je bilo najteže.

Obavljene su sve neophodne pripreme za odlazak preko 130 delegata i gostiju iz vranjske organizacije na XI Kongres SPS-a u Beogradu 17. decembra.

Idemo da još jednom izaberemo Ivicu Dačića za lidera ne samo SPS, već i sve iskrene i prave srbijanske levice.

Do konačne pobede", poručio je Antić na sednici SPS-a Vranje.

Najnovije vesti