Sportski vikend (NAJAVA UTAKMICA)

PETAK

Super liga Srbije u fudbalu: Radnik - Mladost Lučani 3:1 (0:1). Radnik je obezbedio opstanak u najelitnijem fudbalskom takmičenju.

SUBOTA

U sklopu 28. kola Prve lige Srbije, vranjski FK Dinamo imaće u subotu od 17 časova teško gostovanje kod ekipe Sinđelića. Vranjanci, tri kola pre kraja lige, imaju četiri boda više od trećeplasiranog Metalca, pa im je u Beogradu preko potreban dobar rezultat, kako bi potom kod kuće protiv Novog Pazara eventualno mogli da kolo pre kraja verifikuju plasman u Super ligu Srbije.

- U 21. kolu Prve lige Istok, rukometašice Vranja dočekaće u subotu od 16 časova ekipu Đerdapa iz Kladova u Sportskoj hali u Vranju. Vranjanke su trenutno pretposlednje na tabeli sa samo 10 bodova, bod manje od Jagodine i dva od Rtnja. Prvoplasirana Žitorađa ima 33 boda.

- U derbiju Pčinjskog okruga u sklopu 27. kola Zone Jug, devetoplasirana Vranjska Banja dočekaće u subotu od 17 časova drugoplasiranu Pčinju iz Trgovišta. Istog dana u isto vreme, treći klub iz okruga Nebeski anđeli dočekuje zahuktalu, petoplasiranu Pustu Reku iz Bojnika.

- U poslednjem 22. kolu Super B lige Istok-Zapad u rukometu, u subotu od 19 časova u Sportskoj hali u Vranju odigraće se derbi između drugoplasiranog Vranja 1957 i lidera na tabeli Novog Pazara. Novopazarci imaju prednost od pet bodova i već su obezbedili plasman u Super rukometnu ligu Srbije u koju ide samo jedan tim iz lige.

NEDELJA

U Zoni jug, Morava iz Vladičinog Hana gostovaće Vlasini u Vlasotincu od 17 časova. Morava je 11. na tabeli sa 33 boda, dok Vlasina zauzima 7. mesto sa 38 bodova.

Najnovije vesti