Dinamo vodi svoje navijače na utakmicu protiv Sinđelića

U sklopu 28. kola Prve lige Srbije, vranjski FK Dinamo imaće u subotu teško gostovanje kod ekipe Sinđelića.

Vranjanci, tri kola pre kraja lige, imaju četiri boda više od trećeplasiranog Metalca, pa im je u Beogradu preko potreban dobar rezultat, kako bi potom kod kuće protiv Novog Pazara eventualno mogli da kolo pre kraja verifikuju plasman u Super ligu Srbije.

Šef stručnog štaba Dinama Radmilo Jovanović, kaže da je Sinđelić „organizovan klub, sa veoma kvalitetnim igračkim kadrom“.

- Spremićemo se dobro za utakmicu, želimo da izađemo na teren i odigramo sa njima tvrdu, fizički dobru utakmicu i što nam je najvažnije, da dođemo do bodova.

Zbog kartona ne mogu da igraju dva naša ključna igrača, Dušan Stevanović i Okamijan, ali nemamo izbora i moramo i bez njih da odigramo muški ovu utakmicu - kazao je Jovanović.

On je dodao da je uprava Dinama za meč u Beogradu obezbedila prevoz za svoje verne navijače, jer im je pomoć sa tribina preko potrebna u ostvarenju ovosezonskog cilja.

- Voleo bih, naravno, da dođu naši navijači i da nas bodre kao i uvek, to će nam mnogo značiti – istakao je Jovanović.

Fudbaler Danijel Gašić naglasio je da je već dve godine u klubu, i da od početka traje neprekidna borba za ulazak u Super ligu.

- Ostalo nam je još petnaestak dana i tri utakmice do kraja.

Znamo da je Sinđelić iskusna ekipa koja igra dobar fudbal, imaju mlade igrače koji su prošli školu Crvne zvezde i Partizana i mi smo svega toga svesni.

Ali, imamo jedan jasan cilj, plasman u Jelen Super ligu.

Idemo da pobedimo i daće bog da sve bude kako treba – rekao je Gašić.

Naglasio je da će jegovom timu podrška vernih navijača mnogo značiti.

- U Super ligi samo Zvezda i Partizan imaju više navijača na svojim utakmicama od Dinama. Čuo sam da se ogranizuje prevoz za naše navijače i voleli bismo da pođu sa nama u što većem broju da nam pomognu i da nas podrže na ovom veoma važnom meču – poručio je Gašić.

Sinđelić, domaćin Dinamu u predstojećem meču, zauzima sedmu poziciju na tabeli Prve lige Srbije sa 39 bodova.

Dinamo je trenutno drugi sa 56 bodova, dva manje od novosadskog Proletera, koji je na pragu Super lige, te četiri više od Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Novosađani u nedelju gostuju jedanaestoplasiranom Radničkom 1923 u Kragujevcu, dok Metalac ide na noge pretposlednjoj ČSK Pivari u Čelarevo.

U poslednje dva kola Dinamo dočekuje Novi Pazar, pa gostuje Radničkom 1923.

Proleter je domaćin Teleoptiku, a onda u poslednjem kolu gostuje Inđiji.

Metalac dočekuje fenjeraša Jagodinu, a potom ide na noge Sinđeliću.

Najnovije vesti