SNS Vranjska Banja: Odavno se ne poredimo sa takvima kao što je Jeremić

Vranje - Iz Mesnog odbora SNS u Vranjskoj Banji saopšteno je da je Vuk Jeremić (lider Narodne stranke, p.r), "ničim izazvan, sa kompletnim rukovodstvom i članstvom svoje stranke, obišao Banju sa očiglednim ciljem da pokuša da nađe cenzus koji je negde popušio kao tompus "kohiba behike 56" od 1.400 evra".

- Kada izdate sve što ste mogli za vreme dok ste bili vlast i kada shvatite da vas narod neće, jedino što vam ostaje jeste da idete po Srbiji i rušite sve ono što predsednik Vučić radi i gradi.

I pošto ste krali dok ste bili vlast, verovatno mislite da svaka vlast krade.

Kao što vidite politika Srpske napredne stranke i našeg predsednika Aleksandra Vučića se ozbiljno bavi problemima koje vaša vlast ne samo da nije htela da rešava, nego ih je napravila još većim - poručuju banjski naprednjaci.

Za poređenje, dodaju iz SNS Vranjska Banja, Jeremić "nije mogao doći na bolje mesto".

- Zahvaljujući prirodnim resursima, ali i velikom angažovanju ljudi koji danas rukovode ovom gradskom opštinom i podršci koju ima kod nadležnih ministarstva, Vlade Srbije i predsednika Vučića, Vranjska Banja je postala traženo mesto za ulaganja u projekte koji se odnose na turizam, zdravstvo, energetiku, poljoprivredu.

O tome govori i dolazak investitora i brza realizacija započetih i novih projekata.

Pre toga je decenijama uništavana, prepuštena sama sebi, a po bogatstvu je među prvima u svetu.

Ali, da ne bude zabune, mi se odavno ne poredimo sa takvima kao što ste vi, koji su izdali, uništili i opljačkali rođenu zemlju, već nas isključivo zanima da nešto ostavimo našem narodu.

Mi smo spremni da sebi kažemo da moramo da radimo još više i odgovornije, kako bi građanima bilo bolje, kako bi nastavili putem napretka i daljeg razvoja i naravno kako nikada više izdajnici i štetočine kao vi ne bi došli na vlast - navodi se u saopštenju Mesnog odbora SNS Vranjska Banja.

Najnovije vesti