SNS Vranje: Vučić učinio Srbiju ponosnom

Delegacija Srbije predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem u Vašingtonu učinila je 4. septembra čitavu Srbiju ponosnom, navodi se u saopštenju koji je u subotu prosleđeno medijima iz Gradskog odnora naprednjaka u Vranju.

- Fotografija predsednika Aleksandra Vučića u Ovalnom kabinetu Bele kuće sa američkim predsednikom Donaldom Trampom obišla je čitav svet i najavila nove stranice svetske istorije.

Uprkos niskim udarcima koji su dolazili od strane opozicije iz Srbije, pregovarački tim vođen Aleksandrom Vučićem potpisao je istorijski sporazum o bilateralnoj saradnji sa SAD-om, koji je isključio međunarodno priznanje lažne države Kosovo, što je najveća pobeda Srbije u ovom veku.

Predsednik Aleksandar Vučić je po ko zna koji put opravdao ogromno poverenje građana Srbije, vrativši ono što je do skora bilo za Srbiju potpuno izgubljeno. Braneći srpski narod, istoriju i tradiciju, još jednom je dokazao da je pravi borac za očuvanje srpskog nacionalnog identiteta - navodi se u saopštenju iza kojeg stooje članovi Saveta za informisanje GrO SNS Vranje.

Najnovije vesti