SNS Vranje: Vučić ne laže, dovođenje nemačkog investitora samo zahteva ozbiljne pripreme

Vranjski naprednjaci saopštili su u ponedeljak, reagujući na ranije saopštenje GrO Srbija centar (SRCE), da su "još jednom stigle neosnovane optužbe na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića".

"Obavezni smo prema svojim glasačima i građanima Vranja da, koliko god tvrdnja bila neosnovana, na nju odgovorimo.

Niz velikih projekata u koje je Vranje uključeno, poput Čiste Srbije, renoviranja Zdravstvenog centra, 484 stana za pripadnike snaga bezbednosti, auto puta i ostalih mnogobrojnih projekata, potvrđuje činjenicu da se Aleksandar Vučić ne bavi praznim obećanjima već ozbiljnim projektima realizovanim u interesu građana Srbije i njene bolje budućnosti", smatraju u vranjskom SNS-u.

U tekstu saopštenja dodaju da će obećanje koje je dao Vučić u januaru ove godine o dolasku nemačkog investitora i zapošljavanju 1.500 Vranjanaca "biti samo još jedan ozbiljan korak napred u razvoju Vranja, a za dobrobit čitavog juga Srbije".

"Građani Vranja mogu da budu bezbrižni, projekat ovih razmera zahteva ozbiljne pripreme, što je i najveća garancija da će ugledati svetlost dana", piše u saopštenju vranjskih naprednjaka.

Komentari

Ha ha ha!
Dakle scenario je sledeci! Dolaze neki satro nemci i kao otvaraju fabriku, u stvari najobicniji pogon koji ce da zaposli 200 do max 300 ljudi. Onda veliki strumf dolazi i bulazni o tome kako je ovo najveca stvar za Vranje i Jug Srbije u istoriji i da je ovo prva faza od tri gde ce biti zaposljeno jos minimum 1000 ljudi. Niti su oni nemci niti cemo docekati drugu i trecu fazu a vec za dve-tri godine ce oni pocupati masine i ostaviti prazne hale i ljude bez posla.

"Ozbiljne"pripreme se vrše i za obecani gasovod,stadion I td.

Najnovije vesti