SNS Vranje: U SSP-u i ne znaju gde je Moštanica

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju reaogovali su na saopštenje vranjskog odbora SSP-a, u vezi sa povezivanjem sela Moštanica na gradski Vodovod.

Saopštenje naprednjaka prenosimo u celosti.

"Nazivati rešenje decenijskog problema nebrigom, kao što je slučaj u saopštenju SSP-a, nakon što su meštani Moštanice napokon dobili pijaću vodu iz gradskog vodovoda u svojim domovima, prevazilazi sve granice apsurda.

Međutim, ako je neko zaslužan za trajanje agonije meštana prigradskih sela, koji su do pre neki dan bili osuđeni da žive bez elementarnih uslova, poput vode i kanalizacije, neretko i asfalta na putevima, onda su to čelnici bivše vlasti.

Ubeđeni smo da i ne znaju gde se nalaze selo Moštanica i druga sela, jer je krug dvojke njihovo jedino interesovanje.

Rukovodioci iz redova Srpske napredne stranke su radili i radiće na rešavanju komunalnih problema svih građana i neće nas u tome omesti nekolicina, gladna vlasti, kojoj je naše činjenje u ime boljitka građana, podsetnik nekadašnje prave nemarnosti i nebrige.

I samo nastavite da zlonamernim saopštenjima podsećate građane na sve nerešene probleme kao zaostavštinu vaše bivše vlasti, pobedićemo vas na izborima ubedljivije nego ikad", poručuju naprednjaci.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...