SNS Vranje: Na skupu u Beogradu 1.200 Vranjanaca

Povodom dočeka Vladimira Putina u Beogradu u petak se saopštenjem oglasio Gradski odbor SNS-a u Vranju u kome se kaže da je "preko 120.000 ljudi podržalo predsednika Aleksandra Vučića i pozdravilo predsednika Rusije Vladimira Vladimiroviča Putina". Saopštenje prenosimo u celosti.

- Gradski odbor Srpske Napredne Stranke u Vranju zahvaljuje se svim građanima sa teritorije Grada koji su prisustvovali ovom veličanstvenom skupu u Beogradu i učestvovali u šetnji od Palate Albanija do Hrama Svetog Save.

Juče je Srbije bila ponosna, juče je nas 1.200 iz Vranja bilo ponosno, jer smo pokazali svetu da imamo predsednika koji je odgovornom politikom omogućio da u Srbiju ponovo dolaze najvažniji i najjači svetski državnici.

Pokazali smo koliko je važno da Srbija ostane slobodna i nezavisna zemlja, koja sama odlučuje o svojoj sudbini.

Poseta predsednika Putina sigurno je još jedan trijumf međunarodne politike našeg predsednika Vučića, koji je uspeo da za Srbiju obezbedi važnu ulogu i veliko poštovanje u međunarodnoj zajednici.

Takođe, zahvalnost dugujemo i onim sugrađanima, a bilo ih je preko 400, koji nisu mogli da krenu sa nama, jer zbog ogromnog interesovanja za odlazak na veličanstveni događaj, kako iz Pčinjskog okruga, tako i iz cele Srbije, nismo bili u mogućnosti da obezbedimo dodatnih desetak autobusa.

Na kraju, hvala svima koji podržavaju politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića i politiku Vlade Republike Srbije, a svima ostalima poručujemo da tek sada nećemo stati i da ćemo vas uvek i svuda pobeđivati, još jače i još ubedljivije, jer ekonomski i politički uzlet Srbije, koju svi u svetu poštuju pa i oni koji nas ne podržavaju, nikakvi savezi ne mogu zaustaviti - kaže se u saopštenju Gradskog odbora SNS.

Najnovije vesti